Basiscatalogus

Via onderstaande link kom je in de toonzaalcatalogus (of wel de basiscatalogus). Hierin staan alle producten die bebiedbaar zijn. Met name als ze nog niet in een daadwerkelijke veiling zijn ingedeeld. Je kunt je op deze pagina inschrijven om biedingen te doen. Voor meer uitleg en enkele aandachtspunten verwijzen we graag naar de uitleg hiernaast.  In het “catalogi” menu staan naast de daadwerkelijke veiling catalogus ook pdf’s met en zonder foto’s daarbvan. Handig om thuis te printen.

Een dag na de veiling staan dan in die de catalogus ook de resultaten. Oudere catalogi staan ook hieronder.

Uitleg

Je kunt in de basiscatalogus bieden, mits je reeds in ons systeem bekend bent. Ben je nog niet bij ons bekend maak dan daar een account aan. Vervolgens kun je inloggen en bieden in de toonzaalcatalogus. De kavels met een serieus bod komen zeer waarschijnlijk in de volgende veiling. Die krijgt dan een andere catalogus (zie menu) en soms meerdere zittingsdagen. Je bod gaat dan gewoon mee, het krijgt daar wel een nieuw en lager nummer. Maar je kan in de andere catalogus natuurlijk ook registreren, inloggen en bieden.

Het aangemaakt account kan ook worden gebruikt om te bieden tijdens de live veiling. Maak het account dan echter wel ruim van te voren aan. Wij moeten het namelijk nog wel accepteren en dat kan vlak voor de veiling haast niet meer. Zie voor info over bieden in een live veiling, elders op de site.

Klik op meer info voor meer bijzonderheden.