Hoe bereik je ons

Duco Avis veilingen is goed bereikbaar. Parkeren ter plekke is gemakkelijk en gratis.

Routebeschrijvingen:
Vanaf A1 ga je richting Zutphen, door Gorssel, op de rotonde bij Eefde rechts richting Zutphen en over de brug. Dan kom je op de rotonde begin Zutphen en heb je al zicht op het veilinghuis. Je slaat rechts af en dan direct 2x links af (daar staan bordjes).

Vanaf de overkant van de IJssel ga je, direct over de oude brug van Zutphen, links af en de doorgaande weg volgen in de richting Deventer. Je komt dan over de Pollaan en rijd achter de meubelboulevard langs. Na de rotonde, die je recht oversteekt, ga je rechts en direct weer links.

Vanuit het zuiden: ga over de nieuwe grote brug over de IJssel en neem de afrit (naar Zutphen zuid) en sla bovenaan linksaf. Je komt dan op de rondweg ( N348), die je volgt tot de rotonde. Vlak voor de rotonde zie je het veilinghuis links. Op de rotonde ga je links en slaat direct weer 2x links af.

Vanaf het station (achterzijde loop je rechts en volg je de Pollaan. Het is ongeveer een kwartier tot 20 minuten lopen. Na het Polplein (met de oa Gamma en Praxis) krijg je een rotonde die je oversteekt. Daarna rechts en weer links.