Waarom Duco Avis Veilingen

Wat maakt Duco Avis Veilingen bijzonder?

 • inbrengen

  Voor de inbrengers is Duco Avis veilingen erg aantrekkelijk. Omdat we bijna altijd open zijn, kunnen veel meer potentiële kopers uw producten zien en er een bod op doen. Soms weken, soms nog langer.

  Een veiling geeft altijd de beste marktprijs mits er veel kijkers zijn. Het voorkomt veel werk en ergernis op internet of erger, aan de deur! Daarbij hanteren wij marktconforme tarieven en organiseren wij allerlei events (live optredens, workshops en dergelijke), waardoor uw producten meer exposure krijgen. En de beste exposure is de aandacht die we producten kunnengeven . We lichten de producten persoonlijk toe, tonen bijzondere functies  (geheime laadjes) en vertellen bijzondere verhalen.

  Duco Avis Veilingen kan veel goederen gebruiken. Hoe het werkt lees je hier. Iets in te brengen? Mail het ons.

 • Kopers

  Als potentiële koper op onze veiling kun je 5 dagen per week terecht. Er is altijd iets nieuws te zien en er komen steeds nieuwe producten binnen. We zijn makkelijk bereikbaar en staan open voor al uw vragen. Kom eens kijken in onze sfeervolle veilinghal. Van veel kavels weten we meer dan er op de toonzaalkaartjes kan worden opgenomen. WE lichten dat graag allemaal toe en tonen dan ook de werking of andere bijzonderheden.

  Je kan dus altijd bieden, ook als het product nog niet is gepland voor een daadwerkelijke veiling. En dat kan je zelfs met je Smartphone doen.

 • Events

  Duco Avis Veilingen gaat naast de veilingen ook zorgen voor andere leuke gebeurtenissen. We denken aan een kunstgalerie, live optredens, workshops, laatste kijkdagen, speciale veilingen, speciale innamesessie elders of gewoon een hele mooie collectie die we hebben binnengekregen. We gaan deze zogenaamde ‘events’ op de speciale pagina aan jou voorstellen.

  In de toekomst hopen wij zelfs twee kleine werkplaatsen te huisvesten voor meubelrestauratie en -bekleding. In de veilinghal kun je deze werkplaatsen bekijken.

 • En Verder

  We kunnen eventueel ook lezingen geven over het veilen – of een korte cursus “Veilen voor Dummies”- of over producten, ontwikkelingen. Wat je wilt. Dat kan ook op je eigen locatie. Neem contact met ons op , dan bespreken we de wensen.

  En , heel logisch natuurlijk, wil je zelf een veiling organiseren. Bij ons of op een andere locaties? Dan kunnen wij, met onze systemen en ervaring, natuurlijk de ondersteuning geven die u zoekt. Denk aan het veilen van huizen of klassieke auto’s, een kunst verzameling of wat dan ook. Neem contact op en dan maken we samen een plan.